Nieuws

Hamelandse Ruiters goed vertegenwoordigd op GK

Diverse leden van de Hamelandse Ruiters wisten zich de afgelopen periode te kwalificeren voor de KNHS regio kampioenschappen Gelderland/Flevoland. Dit kampioenschap wordt op 10 en 11 augustus verreden in Wezep.

De Hamelandse Ruiters zijn goed vertegenwoordigd op de Gelderse kampioenschappen.
In de individuele dressuur plaatste Chantal Nijland met Cheyenne Pepper zich in de klasse L1 dressuur. Sanne Bolster plaatste zich met Amaryllis voor de klasse M2 dressuur. Springruiter Henk Jan Klein Braskamp komt met het paard Venus uit in het L springen.

Tevens start er een team van de Hamelandse Ruiters voor het verenigingskampioenschap. Hierbij komen vier dressuurruiters en vier springruiters aan start. Voor de dressuur starten Rudi Hietbrink met Lady Rileva, Chantal Nijland met Cheyenne Pepper, Kim van de Esschert met Cliff en Linda Buunk met David. De springruiters van dit team zijn Jan Lutke Willink met Disinaa, Nina van de Brug met Doué, Henk jan Klein Braskamp met Venus en Toonie Weernink met Ulvana.

De Hamelandse Ruiters starten ook in een viertal wedstrijd in de klasse M. Hierin komen aan start: Bertine Bouwhuis met Tukkie, Kim van de Esschert met Cliff, Rita Ligtenbarg met Use it en Linda Buunk met Apollos.

Reacties uitgeschakeld voor Hamelandse Ruiters goed vertegenwoordigd op GK