Nieuws

Team Hamelandse Ruiters plaatst zich voor NK

Het team van de Hamelandse Ruiters heeft zich tijdens de regiokampioenschappen in Wezep geplaatst voor het Nederlands kampioenschap voor verenigingen.
Het NK wordt op 22 september a.s. verreden in Ermelo. Het team bestaat uit vier dressuurruiters en vier springruiters. Voor de dressuur starten Rudi Hietbrink met Lady Rileva, Chantal Nijland met Cheyenne Pepper, Kim van de Esschert met Cliff en Linda Buunk met David. De springruiters van dit team zijn: Jan Lutke Willink met Disinaa, Nina van de Brug met Doué, Henk jan Klein Braskamp met Venus en Toonie Weernink met Ulvana.

Individueel heeft Sanne Bolster zich geplaatst voor het NK. Op de Gelderse kampioenschappen in Wezep behaalde ze met Amaryllis een 7e plaats in de klasse M2 dressuur. Dit was genoeg om zich te plaatsen voor het NK welke op 7/8 september verreden wordt in Ermelo.

Reacties uitgeschakeld voor Team Hamelandse Ruiters plaatst zich voor NK