Nieuws

Geslaagde onderlinge wedstrijd ponyclub

Op zondag 6 januari is de onderlinge wedstrijd pony’s in de manege de Luchte in Lochem gehouden. Er waren 17 leden die meededen aan zowel dressuur als springen. De Bixie dressuur pr. 3 werd gewonnen door Sjoukje Jansen en pr. 5 door Daphne van der Lelie. De winnares van de klasse B, L en L2 in handicap werd gewonnen door Regina Kappert. Het springen dat in de middag werd verreden bestond uit het rijden van 2 parcoursen. Indien het 2 de parcours foutloos was, werd er aansluitend een barage verreden. Het BB-springen werd door Roos Hofman gewonnen en de overige klasses in handicap werd gewonnen door Lieke Walvoort. Na afloop maakten nog enkele leden van de rijvereniging gebruik om een oefenparcours te springen. Het was een geslaagde dag waar veel ervaring is opgedaan bij zowel ruiters als pony’s.

Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde onderlinge wedstrijd ponyclub