Nieuws

Zowel pony’s als paarden naar regiokampioenschappen

Diverse leden van de Hamelandse Ruiters en ponyclub wisten zich de afgelopen periode te kwalificeren voor de KNHS regio kampioenschappen Gelderland/Flevoland. Dit kampioenschap wordt 3 augustus (pony’s) en 09/10 augustus (paarden) verreden in Ruurlo.

Deelnemende paarden combinaties:

De Hamelandse Ruiters zijn goed vertegenwoordigd op de Gelderse kampioenschappen.
In het individuele springen zijn geplaatst:
Henk Veldhuis en Vamalia, klasse L en Jan Lutke Willink en Disinaa klasse L.

Tevens start er een team van de Hamelandse Ruiters voor het verenigingskampioenschap. Hierbij komen vier dressuurruiters en vier springruiters aan start. Voor de dressuur starten Nina van de Brug met Doué, Linda Buunk met David, Mieke Puyman met Be Lucky en Johan Klein Braskamp met Exclusief. De springruiters van dit team zijn Jan Lutke Willink met Disinaa, Nina van de Brug met Doué, Kim van de Esschert met Donna Perina en Jesse Drent met Carino.

Deelnemende pony combinaties:

Individueel:
Merle Brinke – Kasmir: L2 dressuur en L springen cat. C
Regina Kappert – Winny Puuh: B dressuur cat. C
Lieke Walvoort – Bivanti: Z springen cat. E

Ook starten we met een pony 4-tal waarin Danique, Regina, Renate en Luca meerijden én we doen mee met het verenigingskampioenschap hier zullen voor de dressuur : Merle, Danique, Annabel, Regina en Luca als reserve hun beste beentje voor zetten. Bij het springen gaan Merle, Danique, Renate en Lieke de strijd aan.

Reacties uitgeschakeld voor Zowel pony’s als paarden naar regiokampioenschappen