Activiteiten

NK paarden

Op zaterdag 6 september wordt het NK voor paarden verreden in Ermelo. Voor onze vereniging zullen Henk Veldhuis en Vamalia en Jan Lutke Willink en Disinaa aan start komen in het L springen.

Tevens komt ons verenigingsteam in actie. Hierbij komen vier dressuurruiters en vier springruiters aan start. Voor de dressuur starten Johan Klein Braskamp met Exclusief, Kim van de Esschert met Ewerma, Mieke Puyman met Be Lucky en Rita Ligtenbarg met Frinando. Voor het springen zullen aan start komen: Jan Lutke Willink met Disinaa, Henk Veldhuis met Vamalia, Toonie Weernink met Ulvana en Geert Snijder met Jolente.

Sanne Bolster start individueel in de klasse L2 dressuur. Deze combinatie stond in eerste instantie als reserve, maar mag alsnog starten.

Reacties uitgeschakeld voor NK paarden