Nieuws

Mooie resultaten hippiade

Op 5 en 6 september werd de hippiade (NK) weer verreden in Ermelo.
Op 5 september kwam Sanne Bolster aan start met haar paard Exclusief in de klasse L2 dressuur.
Ze reden een mooie proef en wisten zich te plaatsen voor de finale op zaterdag. Hierin behaalde de combinatie een mooie 6e plaats.

De zaterdag stond verder in het teken van de individuele springers en het verenigingskampioenschap.
Jan Lutke Willink & Disinaa en Henk Veldhuis & Vamalia kwamen beide individueel aan start in het L springen. In het basisparcours waren beiden foutloos waarmee ze zich plaatsten voor de barrage. In de barrage kregen beide combinaties helaas een balk.

Het verenigingsteam bestond uit 4 dressuurruiters en 4 springruiters. Voor de dressuur kwamen aan start: Sanne Bolster & Exclusief, Kim van de Esschert & Ewerma, Mieke Puyman & Be lucky en Rita Ligtenbarg & Frinando. Voor het springen waren dit: Geert Snijder & Jolente, Henk Veldhuis & Vamalia, Jan Lutke Willink & Disinaa en Toonie Weernink & Ulvana. Het team deed zeer goede zaken op dit NK door met een vierde prijs naar huis te gaan.

Reacties uitgeschakeld voor Mooie resultaten hippiade