Nieuws

Chantal Thuinte en Kallidin zijn Gelders kampioen!

Chantal Thuinte en haar eigen gefokte talentvolle 4 jarige Kallidin zijn in Zieuwent Gelders kampioen geworden in de klasse B. Afgelopen vrijdag behaalde de combinatie een mooie score van 204,5 en 190 punten, waardoor zij op zaterdag de finale mochten rijden. Op zaterdag reden ze opnieuw een goede en stabiele proef, dat resulteerde in 203,5 punten bij de ene jury en 200,5 punten bij de andere jury. Met deze prachtige punten waren Chantal en Kallidin niet te verslaan en wonnen overtuigend de klasse B.

Op 31 augustus gaan ze starten op de Nederlandse Kampioenschappen!

Namens de hele vereniging wensen wij Chantal en Kallidin heel erg veel succes!!! 😀

Voorbeeld van afbeelding

Afbeelding kan het volgende bevatten: paard, gras, lucht, buiten en natuur

Reacties uitgeschakeld voor Chantal Thuinte en Kallidin zijn Gelders kampioen!