Nieuws

STEMMEN! HART VOOR DE ACHTERHOEK

✨ STEMMEN ✨ HAMELANDSE RUITERS✨ RABOBANKLEDEN ✨

Ben jij lid van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan DE HAMELANDSE RUITERS tijdens Hart voor de Achterhoek. Meer informatie over Hart voor de Achterhoek vind je op www.rabobank.nl/noa #HartvoordeAchterhoek

Hoe gaat het Stemmen?

Iedereen die op 1 augustus 2019 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 5 september tot en met 19 september 2019 stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij/zij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij/zij een warm hart toedraagt.
Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Alle leden van de bank met een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

Voor de Hamelandse kan er een stemmen uitgebracht worden op de:

Hamelandse rijvereniging
Hamelandse ponyclub
en de
Stichting D’n Sproakelbarg

Het is een mooie en vrij makkelijke manier om geld op te halen voor onze clubs!!

Afbeeldingsresultaat voor hart voor de achterhoek

 

Reacties uitgeschakeld voor STEMMEN! HART VOOR DE ACHTERHOEK